Mitä retket sisältävät?

Tervetuloa mukavalle fatbike-retkelle!

Retkiimme kuuluu aina ammattitaitoisen ohjaajan palvelut ja laadukkaat pyörät sekä kypärät. Retkien matka ja kesto vaihtelee retkiohjelman mukaisesti. Autamme teitä mielellämme järjestämään juuri teidän ryhmälle sopivan retken. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Retket alkava pyöriin tutustumisessa, jotta ajaminen olisi mukavaa ja turvallista. Ennen ajamisen aloittamista tehdään pieni alkuverryttely ja testaan pyöriä. Retkikohteesta ja ryhmän toiveista riippuen pyöräillään sopivan monipuolisissa maastoissa samalla ympäristöä ja luontoa ihaillen.

Retken voi myös aloittaa juuri teille sopivasta paikasta tai retkeen voi sisällyttää evästauon tai vaikka tutustumisen johonkin luontokohteeseen.

Esimerkiksi 10 hengen ryhmälle Suomen luontokeskus Haltiasta lähtevä kahden tunnin ohjattu pyöräily maksaa 44,50 euroa/osallistuja. Hinta sisältää yhden ohjaajan mukaan koko retken ajaksi sekä osallistujille laadukkaat fatbike-pyörät ja kypärät. Hintaan sisältyy alv. 10 %.

Osallistujien pitää osata ajaa polkupyörällä. Ajattava reitti määritellään osallistujien taito- ja kuntotason mukaan. Osallistujilla pitää olla sään mukainen vaatetus ja pyöräilyyn sopivat kengät, esimerkiksi lenkkikengät. Vaatteet voivat likaantua.

Retkeä ei voi tällä hetkellä varata nettikaupastamme.

Varaa fatbike -retki